An old friend

Hejsan. Jag kom precis ut ur duschen, och är verkligen överlycklig för att jag äntligen fått gosa ner mig i sängen med min pyjamas, haha! Jag vaknade vid nio imorse, och har varit igång typ hela dagen. Jag har varit iväg med storebror och pojkarna, handlat, tränat, hämtat ut mitt NYX paket, storstädat mitt rum, tvättat, ''jobbat'' med en hemuppgift (DBT) etc. 

Jag hade en bra kväll, och natt. Jag läste Asgård: sagor ur den nordiska mytologin. Det var en av böckerna jag fick hem igår... :) Det är en barnbok, alltså är det väldigt mycket bilder och sådär, and I love it. Ja, jag tycker väldigt mycket om barnböcker också, haha! ;D Jag tyckte om sagorna, och kände igen många av dem då jag läst eller hört dem tidigare. En annan sak som jag tyckte väldigt mycket om är att en del av bilderna är lite mer brutala än vad man vanligtvis ser i barnböcker, haha! :D Och jag gillar hur den är skriven... den är skriven på ett sätt så att man, som läsare, typ blir ''guidad'' av en völva. Som sagt, jag älskar den. :) Och nu saknar jag mina andra sagoböcker, och en massa andra nedpackade böcker bara för det, haha! :( Jag vill flytta hem igen så att jag kan packa upp och göra fint igen. Den här boken kommer helt klart att hamna på bland favoriterna i bokhyllan, och jag kommer garanterat att läsa den många gånger igen (både för mig själv, och för mina eventuellt framtida barn). Just det ja, jag låg med Lilly i fonen i över en timme igårkväll också, haha - behövligt flicksnack. ;) ❤

På tal om flicksnack så sprang jag på min gamla kurator förut, jag träffade henne typ en gång i veckan under närmare två år, typ 2009-2010 ish, då jag läste på onlineskolan. Jag har haft väldigt många kuratorer och psykologer genom åren, och den här var den bästa, trots att hon ''bara'' var en skolkurator. Jag tänker ofta på henne faktiskt, så det var verkligen jättekul att springa på henne. Vi stod och pratade en stund, och hon verkade vara genuint stolt över mig, och glad för min skull, vilket kändes väldigt... uppiggande (om man jämför mig nu med mig då, så har jag faktiskt gått en jävla bra bit åt rätt håll). Bästaste Annika, jag hoppas på att råka springa på dig snart igen.

Men nu ska jag fan bara ta det lugnt här resten av kvällen, hoppas att ni mår fint.❤

 
Just nu typ... (jaaa jag vet, jag ser typ halvdöd ut -.-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: