A rehab quickie

Hello. Det blir nog bara en snabbis det här... det här har alltså varit dag ett utan koffein (celsius etc), och jag skulle nog vilja påstå att det har gått bra. Det var jävligt svårt att stiga upp imorse, och jag har varit jätte seg hela dagen, och så var jag jävligt irriterad en liten stund förut (gällande en lite mer personlig grej, åsikt, eller whatever you wanna call it - jag har skrivit om ''ämnet'' innan, och kommer helt säkert att göra det ganska snart igen), men om man bortser ifrån allt det där, och att jag har världens jävla hemlängtan, så mår jag faktiskt bra. :) 

Jag kom iallafall precis ut ur duschen, innan dess var det träning (lite lätt) och så var Zeke och jag i nya lägenheten och kollade läget igen, haha... nu är storebror och William iväg på äventyr (äntligen haha), mam är här och ska passa Loke. Och jag? Jag ska fan bara ta det lugnt resten av kvällen tror jag, ligga i min säng och läsa (alternativt lyssna på creepypodden) och sådär. :)

Jag orkar inte skriva mer här just nu. Jag vet att mina inlägg har varit lite off de senaste dagarna, men jag kommer att vara piggare och sådär imorgon, av lite olika anledningar, och det är faktiskt en stor dag för mig imorgon, så det blir iallafall ett redigt inlägg då, haha! Jag ska skärpa mig, faktiskt. Vi hörs när vi hörs.❤


Läget idag (jag har faktiskt typ inte orkat fota mer än så idag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: