Mitt svarta hjärta

Hej. Det här blir ett lite jobbigt inlägg tror jag, jag behöver skriva av mig lite. Tankarna jag har i mitt huvud, och allt som jag känner, är så jävla osammanhängande och kaotiskt just nu. Jag mår helt OK ändå faktiskt, kanske, på ett avtrubbat och off sätt, ändå är allt helt kaotiskt inne i mig, typ. Jag känner mig sådär nere, menlös, tom och tvär, men OK ändå, if that makes sense (vilket jag är fullt medveten om att det inte gör egentligen). Jag har fått prata av mig lite med Lilly iallafall, så jävla glad över att jag har henne, både i fina och i dåliga stunder.❤ 

Jag tänkte iallafall skriva av mig lite, om en grej jag har i huvudet som är ''bloggvänlig'' iallafall. Jag tänker bland annat att en del av mig verkligen vill (eller rättare sagt behöver) börja jobba igen, men jag vet inte hur. När jag väl börjar jobba igen så blir det ju att gå in på deltid till att börja med, för att komma in i det, och även för att jag kommer att jobba med DBT:n i en lång tid framöver (minst ett år). Det är så mycket mer än att bara börja jobba - jag ska, både fysiskt och mentalt, orka jobba samtidigt som jag har min DBT (terapin), det ska klaffa med terapi-tider och all tid jag måste lägga ner på hemuppgifter osv. Plus att det liksom ska gå ihop med själva livet. Detta då utan att få ännu ett mentalt sammanbrott. Jag har ingen aning om när jag kommer att börja jobba igen, men en del av mig hoppas att det är snart, samtidigt som en annan del av mig typ bävar av bara tanken på att gå tillbaka till jobbet igen. Jag har fan varit hemma (sjukskriven) i nitton månader (ett och ett halvt år, lite vagt räknat), så min tanke är att båda de där tankarna och känslorna är... befogade, typ, både längtan och rädslan. Jag trivs för övrigt väldigt bra med att jobba med städ, en av alla fördelar jag ser med det är att jag får ''ta i'' och arbeta med kroppen, och jag skäms för övrigt inte alls av att säga att jag arbetar som lokalvårdare, fast jag tycker att typ städflicka / städtant eller ''jag jobbar med städ'' låter lite bättre. :)

En annan sak jag har tänkt väldigt mycket på, och oroat mig för, är Zeke. Han har varit hängig och lite obalanserad de senaste två-tre dagarna, så jag har varit väldigt orolig för honom också, jag hoppas (och tror) att det bara är så att han helt enkelt är hängig just nu, eller så kan det vara öroninflammation, eller något ännu värre... han verkar inte ha ont eller så iallafall, och han äter och dricker som han ska, så det är ju bra iallafall. Om han inte blir sig själv igen nu under helgen så blir det veterinären i veckan. Jag får dock bara en massa katastroftankar av det här... senast jag var inne med honom för öroninflammation var i april 2015, och då hittade de en cancertumör som de fick operera bort osv, men sedan dess har han hållt sig kry. Jag hoppas att han blir bättre nu under helgen... mammas bebis. Han är faktiskt sju år gammal nu, men han kommer alltid att vara min lille. Tänk, jag har haft honom hos mig i nästan sju år. Det känns otroligt, för å ena sidan så känns det som att det var typ förra veckan jag hämtade hem honom, men å andra sidan känns det som att jag alltid, alltid har haft honom vid min sida. Han är verkligen allt för mig, mitt svarta lille hjärta.

En tredje, mycket random, sak jag tänkt på idag är att jag måste investera i ett par långärmade tröjor, haha.


Jag har iallafall fått lite mer gjort här hemma nu (typ igår), så det känns bra. :) Jag är dock ganska långt ifrån färdig tror jag, men ändå. Jag tänkte försöka få någonting gjort här när jag har skrivit klart här, jag kommer nog ändå inte kunna sova. Om man bortser ifrån allt som just nu är på fel plats osv här så saknas iallafall bara min nya tv, den där soffan (som jag kommer att vänta ett par månader med att ens beställa) och lite andra nödvändiga småsaker, och sen är allt helt som det ska vara här. :) Och så är det en del saker som ska bäras ner till källaren igen, och det vägrar jag göra ensam, för jag är faktiskt rädd för min källare (seriöst).

Men det var typ allt för nu faktiskt, nu tänkte jag lyssna på creepypodden och ta tag i någonting som behövs tas tag i här hemma, sen blir det väl att försöka sova snart, min klocka ringer 08:59 imorgon. Vi hörs när vi hörs.❤


September 2015, jag älskar verkligen det här fotot

Kommentarer
Postat av: AFA Försäkring

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Tommy
AFA Försäkring

2017-08-15 @ 15:40:21
URL: http://https://www.afaforsakring.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: