Fuck this, fuck that, fuck you and fuck your hat

Hello. Jag vet faktiskt inte hur det kommer att se ut med bloggandet framöver... det har inte hänt något som orsakat detta, så sätt. Jag känner bara inte för det, tror jag. Jag brukar ju tycka om att ''ventilera'' och skriva av mig, just här, men den känslan finns inte just nu, det blir mest skrivande på papper nu. Jag vet inte riktigt vad det här innebär heller faktiskt, om man ska se det som någons slags ''bloggpaus'' eller om jag helt enkelt inte kommer att blogga mer. Jag vet inte hur jag tänker kring saken heller, men det känns som en skön tanke att få försvinna (på heltid) i ett tag, och sedan kanske ''göra en comeback'', eller kanske inte. I vilket fall som helst så känns ändå det här som en väldigt stor grej för mig. :) 

Ikväll är det iallafall Harry Potter, mjukglass med saltlaktris-strössel (jag förtjänar en redig tjockiskväll) och planering inför de kommande två veckorna som gäller här. Jag tänkte försöka sova före tio iallafall, redig tös. 

Fuck this, fuck that, fuck you and fuck your hat - bye.♡

 


ps - don't you ever dare to try to come back. 


Rörigt, men fräscht - precis som det ska vara

Hello. Jag har faktiskt mest sovit bort de senaste dagarna, jag får passa på att sova när jag kan - doctors orders. Men idag har jag varit igång hela dagen. Jag började dagen med psykologen. Idag var det mest fokus på min pågående depression (hur den utvecklas etc), mina framsteg gällande en annan sak och på mina uppgifter inför de kommande två veckorna. Jag har en del saker att ta tag i innan nästa möte. En annan sak vi pratade om var förlåtelse och vad det innebär (igen), och att äntligen kunna släppa någonting som jag har hållt fast vid som en galning väldigt länge - jag skulle vilja påstå att den känslan är oslagbar. :) 

Efter mötet blev det en sväng till Ica, mat för veckan och lite gott till ikväll (Pink lemonade och pistagenötter). :) Sen har jag varit igång med städning i ett par timmar, det är dock fortfarande ganska rörigt här, men jag tycker faktiskt att det känns OK ändå. Rörigt, men fräscht ändå, precis som det ska va. :) Sååå, nu kan jag ta det chill utan dåligt samvete. :) Kvällens plan är Harry Potter (...and the chamber of secrets, och eventuellt the prisoner of azkaban). Jag har även en del ''research'' som ska göras, och så måste jag planera lite inför de kommande två veckorna. :) Jag tänkte även att jag skulle nana i tid, haha. :p 

På tal om något annat... jag brukar ju köpa rosor och sätta i en vas vid tv:n, jag älskar mörkröda och vita rosor! Så himla fint! Saken med mörkröda rosor är att de nästan blir svarta när de torkar... och det är ju väldigt fint det med, så länge de inte slokar och hänger, typ, så jag har faktiskt hängt upp rosorna redan nu när de är ''färska'', jag ska låta dem hänga på tork i typ en vecka eller två, därefter spraya dem med hårspray så att de blir hårdare och håller sig raka och i form, och därefter sätta dem i vasen igen. :D Det kommer bli jätte fint! Jag känner mig ganska kreativ här, haha! :) 

Jag har faktiskt inget mer vettigt att skriva här just nu... jag känner verkligen att lusten att blogga är på väg ner till noll. Men så kan det gå ibland, antar jag. Vi hörs när vi hörs.♡Not today